Admin Admin
عدد المساهمات : 178 نقاط : 540 تاريخ التسجيل : 13/02/2010 العمر : 34 الموقع : /weladosol.gid3an.com
| موضوع: طريقة عمل البامية ..!!!!؟؟!!!! الإثنين 18 أكتوبر 2010 - 0:05 | |
| السلام عليكم ..
انا اية الى جابنى هنا .. مش عارف !! اة افتكرت انا جاى بس عشان طريقى عمل الباميا ( للبنات الى ماتعرفش اصلا يعنى اية مطبخ ) ههههههههههههههههههههههههههههههه
يلا نبدا على بركة الله .
بس الله الرحمن الرحيم ..
حنجيب وليكن كليو بامية .. بس وانتى بتنقى بقى نقيها صغيرة او متوسطة بلاش الكبيرة الغبية دى عشان مش بتبقى حلوة ...
ونجيبو نص او كليو لحمة ضانى ..( حسب مانتى عاوزة ممكن تجيبى لحمة باى كمية او من غيرها عادى يعنى ) معلقتين سمنة .. تجيبى بصلة او اتنين ومنديل ( عشان العياط ) ههههههههههههه .. وتبشرى البصل طبعا ..
وبعد كدة نجيب .. | ملح - معلقة صغيرة من الفلفل - شوية شطة صغيرين وانتو عارفين لية؟؟؟ وكزبرة ناشفة - نص راس توم - ومعلقة سمنة كبيرة عشان لما تقلى بقى |
الطريقة ( ربنا يستر ) ...
1- حنغسلو البامية .. ونقمعوها .. وبعد كدة نسبوها شوية تنشف وبعدين بقى نقطعوها ونحطوحا تتشوح شوية كدا فى السمنة ..
2- وبعد كدة حنحمر البصل فى السمنة لغاية لما يحمر لون البصل ولما يحمر البصل حنحطو اللحمة ونتبلها .. ونهدى النار شوية كدا .. ونستنى لما تنشف المية .. ونسوى اللحمة نص سوى
3- نحطو البامية على اللحمة ونسيبو البامية تنهرى كدا فى النار على الاخر .. وبعدين نحطو الشطة وشوية مية لو هى عاوزة مية تانى ..
4- حندقو التوم والكزبرة مع بعضيها كدة بالصلاة ع النبى . ونحطوها مع السمنة ونستنو عليها لما تحمر ونحطوها بعد لما تحمر على البامية ونقلبو بقى البامية .. وتتساب البامية على نار هادية
5- حنسيبو البامية عشر دقايق ع النار .. وبعد كدا بالهنا والشفا . ..
ملحوظة :: الناس الى حيجلها تسمم انا مش مسئول وحشيل اميلاتى من البروفايل عشان ماحدش يعرف يجبنى هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههه
بالهنا والشفا ..
| |
|